U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Faalangst  
 

Bij sommigen roept het rijden veel stress en angst op, vaak met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. Wij kunnen je begeleiden als je last hebt van faalangst of examenvrees.

Daarnaast geven we opfrislessen als je je rijbewijs al hebt, maar niet of nauwelijks durft te rijden omdat je onzeker bent over je rijvaardigheid. Bijvoorbeeld omdat je al heel lang niet in de auto hebt gereden, bang bent geworden na een incident, of specifieke angst hebt voor rijden op de snelweg of in de binnenstad.

Rijangst komt veel vaker voor dan je denkt. Het is vaak heel vervelend als je minder mobiel bent dan je zou willen. Of als je prima kan rijden, maar bang bent voor het examen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je (weer) zelfverzekerd en met een plezierig gevoel de weg op gaat. We bepalen in overleg aan welke aspecten we in de rijlessen extra aandacht besteden. Dankzij onze intensieve begeleiding krijg je meer zelfvertrouwen en controle over het rijden.